Оцет яблучний - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (14)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Akura, 330 мл, Яблучний оцет, 6%, скло Akura, 330 мл, Яблучний оцет, 6%, скло
Артикул: 13455
Anri Оцет яблучний, 6%, 0,85 л, Пластикова пляшка
Артикул: 22620
Kier, 500 мл, Оцет винний, яблучний
Артикул: 79299
Kuhne, 500 мл, Оцет яблучний, органічний Kuhne, 500 мл, Оцет яблучний, органічний
Артикул: 75764
Kuhne, Aceto di Mele, 250 мл, Оцет яблучний, 5%
Артикул: 62138
Kuhne, Оцет яблучний, 5%, 750 мл, Скляна пляшка
Артикул: 23418
ПАN, Zafiropoulos, 500 мл, Оцет яблучний
Артикул: 71919
Руна, 0,5 л, Оцет яблучний, 6% Руна, 0,5 л, Оцет яблучний, 6%
Артикул: 9546
Руна, 750 мл, Оцет яблучний, натуральний, 6% Руна, 750 мл, Оцет яблучний, натуральний, 6%
Артикул: 75860
Aspall, Оцет бальзамічний яблучний, 0,35 л

на завтра
Артикул: 34531
Coteaux Nantais, 250 л, Оцет сидровий з цибулею шалот, органічний, 5%

на завтра
Артикул: 87632
Coteaux Nantais, 250 мл, Оцет сидровий з малиновим соком, органічний

на завтра
Артикул: 87633
Coteaux Nantais, 750 мл, Оцет сидровий, органічний

на завтра
Артикул: 87634

Оцет яблучний у Нова пошта


Яблучний оцет - унікальний продукт, який містить багатющий набір мікроелементів і вітамінів. Він знайшов застосування в кулінарії, косметології, народній медицині. Рецепт яблучного оцту гранично простий. Продукт готують із стиглих яблук за методикою природного бродіння. В результаті виходить світло-жовта рідина з незначним натуральним осадом. Завдяки своїй високій харчовій цінності яблучний оцет вважається чи не панацеєю від сотні різних захворювань. А численні дієтологи використовують його як головний компонент в програмі ефективного зниження маси тіла.

Склад яблучного оцту

Головна особливість даного продукту - багатий компонентний склад, до якого входять амінокислоти, вітаміни та інші корисні речовини. Варто сказати, що органічний правильний яблучний оцет перевершує звичайні яблука за змістом амінокислот (їх тут понад 16 видів). Більш того, оцет як продукт являє собою концентрат, тому кількість корисних компонентів в ньому істотно вища. У числі головних елементів, які переважають в складі, варто відзначити також вітаміни групи В, оцтову кислоту, натрій, фосфор. Яблучний оцет - джерело калію, якого тут припадає 140 міліграмів на 100 грам рідини.

Користь яблучного оцту

Помилково вважати, що яблучний оцет знайшов застосування виключно в кулінарії. Лікувальні властивості продукту дозволяють використовувати його в народній медицині. Цінно вплив пектину на органи шлунково-кишкового тракту. Якщо регулярно приймати яблучний оцет згідно рекомендованої дозуванні, то можна позбутися від хворобливих симптомів, властивих захворюванням травної системи. Яблучний оцет з медом полегшує перебіг лихоманки і використовується для зниження температури. Компреси і протирання з яблучним оцтом не сушать шкіру.

Особливо високо цінують цей продукт жінки, які хочуть стати стройнішими. Натуральна добавка для дієтичного харчування і збалансованого раціону. А ще - дуже дешева, адже вартість продукту навряд чи можна назвати високою. Якщо струнке тіло Ваша мрія, використовуйте яблучний оцет для схуднення, як це роблять жителі штату Вермонт в США. Саме тут вперше виявили, що продукт не тільки прискорює обмінні процеси і нормалізує травлення, але і сприяє спалюванню жирів. Це логічно призводить до того, що у людини знижується апетит, він їсть менше, відповідно, легше досягає дефіциту калорій. Перший крок на шляху до стрункого тіла. Але якщо Ви хочете домогтися максимального ефекту, приймайте продукт за відомою схемою. Як правильно пити оцет, щоб скинути вагу. Завершуйте прийом їжі, випиваючи дві чайні ложки яблучного оцту. Пам'ятайте, що ефект від вживання накопичувальний, тому для досягнення мети буде потрібен час. Якщо не збиватися з графіка, через два-три тижні Ви відзначите, що талія стала помітно стрункішою.

Замовити яблучний оцет можна і для зовнішнього застосування. Оцет це популярний компонент різноманітних масок і процедур для тіла, волосся і шкіри обличчя. Їм споліскують волосся, щоб додати їм блиск і пишність. Лікувальні властивості яблучного оцту дозволяють боротися з недосконалостями шкіри: вугровим висипом, акне, запаленнями.

А ще оцет це помічник для людей, які працюють в режимі нервового перенапруження. Оскільки в складі є всі вітаміни групи В, продукт надає підтримку нашій нервовій системі. Він допомагає впоратися зі стресом, безсонням і перевтомою. Рецепт приготування цілющого коктейлю простий. Випивайте вранці склянку теплої води, розчинивши в ньому всього одну столову ложку яблучного оцту. Процедура дає відчутний заряд бадьорості та енергії, що так необхідно при стресі.

Кому не можна вживати яблучний оцет

Варто пам'ятати, що будь-який навіть найбезпечніший продукт може приносити не тільки користь, якщо людина не дотримується міру його вживання. Оскільки оцет це концентрат кислоти, деяким споживачам він протипоказаний. Кому варто обмежити вживання цього продукту:

  • Людям, страждаючим від циститу і захворювань нирок. Оцтова кислота стимулює роботу сечостатевої системи, а при наявності захворювань подібне навантаження недоречне.
  • Людям, яким діагностовано гепатит, діабет, цироз або панкреатит.

Щоб точно з'ясувати, підходить Вам продукт чи ні, краще проконсультуватися з лікарем.

Купити онлайн яблучний оцет на сайті АкваМаркет

Якщо Ви хочете вигідно замовити продукти не виходячи з дому - скористайтеся нашим інтернет-магазином, який пропонує тільки натуральні і якісні товари за доступними цінами. АкваМаркет відібрав найкращі види яблучного оцту від перевірених виробників. Натуральний, безпечний продукт природного зброджування, упакований в герметичну тару різного формату та обсягу. Ви можете вивчити асортимент в онлайн-каталозі, вибрати смачні і корисні продукти, купити їх за кілька хвилин. Ми гарантуємо оперативну доставку товару по Києву і Україні. Зверніть увагу, що оптовим покупцям ми надаємо можливість замовити товар зі знижкою. Уточнюйте деталі у менеджера.