Олія чорного кмину - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bio Planete, 100 мл, Олія з насіння чорного кмину неочищена, органічна

на завтра
Артикул: 72918

Олія чорного кмину у Нова пошта


Масло чорного кмину має яскравий аромат і незабутній смак. Цей продукт здавна вважався незамінним помічником у боротьбі з різноманітними захворюваннями. Властивості кмину були відкриті багато тисячоліть тому. Культивують насіння в Єгипті, Індії, США, Саудівській Аравії. У багатьох країнах масло чорного кмину в кулінарії є традиційною приправою. Кмин відомий під багатьма іменами: «чорнушка», «кумін», «нигелла». Історія масла йде далеко в століття. За даними археологічних досліджень нетрадиційна медицина Середземномор'я, Азії, Африки використовувала рослинне масло насіння кмину більше 3000 років. Згадував про дивовижні властивості продукту Гіппократ і давньогрецький фармаколог Діоскорид.

В Україні цей продукт з'явився відносно недавно, але вже зараз отримав заслужену популярність. Це багатий на амінокислоти, вітаміни, мікроелементи продукт, який надає на організм комплексну зміцнюючу дію. Користь масла чорного кмину для здоров'я безцінна.

Особливості масла чорного кмину

У складі рослинного масла переважають пальмітинова, стеаринова, лінолева і олеїнова кислоти. Завдяки своєму унікальному жирно-кислотному складу продукт має високу біологічну активність. Але головною речовиною є тімохінон. Саме цей елемент забезпечує вражаючу ефективність цього продукту. Що таке тімохінон? Це протипухлинний, антиоксидантний, антибактеріальний компонент, який міститься тільки в чорному кмину. Тімохінон має жовчогінну дію, болезаспокійливі і протизапальні властивості. Лабораторно підтверджено, що чорний кмин у вигляді масла здатний вбивати агресивні клітини раку. Висока концентрація вітамінів Е, А, В, D, а також мікро- і макроелементів робить рослинне масло справжнім джерелом корисних речовин. За складом продукт не має аналогів.

Масло чорного кмину. Лікувальні властивості і область застосування

Багатий склад рослинного масла визначає його можливості. У масла кмину є антибактеріальні, регенеруючі, імуностимулюючі, заспокійливі, спазмолітичні властивості. Спочатку офіційна медицина скептично ставилася до даного продукту. Але вже зараз його активно застосовують в комплексному лікуванні різних захворювань. Купити масло чорного кмину можна як доповнення до основного лікування. Воно надає стимулюючу дію на вилочкову залозу, тому корисне для імунітету. Крім того, масло чорного кмину покращує роботу нервової системи, працює як антидепресант і допомагає боротися з хворобою Альцгеймера, хворобою Паркінсона.

Сфера застосування масла практично не обмежена. В лікувально-профілактичних цілях купити масло чорного кмину в Києві може кожен. Продукт допомагає вирішити широкий спектр проблем зі здоров'ям, використовується як антипаразитарний засіб. Окремо варто згадати той факт, що рослинна олія насіння чорного кмину - найпоширеніший народний спосіб лікування онкологічних захворювань.

Лікувальні властивості продукту багатогранні і різноманітні. Якщо говорити про найголовніші, то це:

  • Зміцнення імунітету.
  • Усунення проблем в роботі кишківника.
  • Боротьба з раковими клітинами.
  • Нормалізація рівня цукру в крові.
  • Покращення роботи дихальних шляхів.
  • Зміцнення серцевого м'яза і судин.
  • Турбота про органи сечостатевої системи.

Застосовують масло чорного кмину не тільки внутрішньо, але й зовнішньо. Наприклад, воно корисно для схуднення. Кминне масло використовують для масажу, обгортань і інших фітометодік. Найбільш ефективним вважається рецепт з маслом кмину, грейпфрута і троянди. Суміш використовують для масажу проблемних зон, поєднуючи з грязьовими обгортання і контрастним душем. В результаті можна добитися значного зменшення розмірів стегон, сідниць, живота, а також підтягнути шкіру і повернути їй еластичність.

Як правильно приймати масло чорного кмину

Оскільки продукт має потужні корисні властивості, існує певна схема прийому кминної масла в лікувально-профілактичних цілях. Для кожного захворювання розроблена різна рецептура, яку краще узгодити з лікуючим лікарем. Є загальні правила прийому масла чорного кмину. Починати потрібно з мінімальної дозування, поступально збільшуючи щоденну норму. Добова доза не повинна перевищувати 4 чайних ложок. Крім того, перерва між курсами лікування обов'язковий і становить не менше 3-4 місяців.

З метою профілактики масло з чорного кмину приймають таким чином: вранці за 20 хвилин до їжі 1 чайна ложка. Запивають продукт теплою кип'яченою водою. Якщо смак масла Вам не подобається, можна розчинити у воді чайну ложку меду і запивати його солодкою рідиною. Курс прийому становить 3-5 тижнів, після чого слідує перерва.

Чорний кмин - найкорисніший продукт, а масло з нього вважається універсальним лікувальним засобом. Якщо регулярно вживати його в їжу, можна позбутися багатьох недуг і перешкоджати розвитку різноманітних захворювань без будь-яких ліків. Інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам купити з доставкою масло з чорного кмину за найкращими цінами. Ми продаємо виключно натуральні, органічні продукти харчування, які підходять для збалансованого раціону. Заглянувши в каталог АкваМаркет, Ви знайдете масло провідних виробників, яке можна замовити з доставкою в Київ, Дніпро, Львів, Харків, Одесу. Велика перевага нашого порталу - можливість цілодобово оформити заявку. Менеджери швидко обробляють замовлення, які надходять в будь-який час доби. А це означає, що Ви не будете довго чекати посилку з корисними продуктами харчування, спеціями і біологічно активними добавками. При опті діють знижки.