Олія розторопші - купити Олія, оцет у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Golden Kings, Олія розторопші, 350 мл
Артикул: 39500

Олія розторопші у Нова пошта


Олія розторопші - продукт рослинного походження, що отримується з насіння рослини расторопша плямиста. Воно поєднує в собі чудові органолептичні властивості, багатий на вітаміни склад і здатність лікувати різноманітні захворювання. Масло з насіння розторопші має різні способи застосування. Його використовують в кулінарії, косметології, народній медицині. І найголовніше - купити масло розторопші можна абсолютно недорого. Воно доступно кожному, незалежно від рівня достатку. Один натуральний продукт знайде універсальне застосування в кожному домі.

Склад і користь олії розторопші

Головна цінність продукту полягає в його багатому складі. Тут присутні різні види вітамінів, мінералів, мікроелементів і біологічно активних речовин. Завдяки такому складу масло розторопші використовують для лікування і профілактики захворювань, для схуднення, для догляду за шкірою. Ось основні активні речовини продукту:

  • Флавоноїди. Природні антиоксиданти, які утворюються виключно в рослинах. Мають властивості покращувати стан капілярів, а також звільняти організм від дії вільних радикалів. Розторопша містить флавоніди у великій концентрації, тому масло холодного віджиму сприяє омолодженню організму на клітинному рівні. Також флавоніди беруть участь в обмінних процесах, прискорюють метаболізм. Тому продукт має показання до застосування для боротьби із зайвою вагою. Щодня випиваючи на голодний шлунок ложку олії розторопші, можна допомогти своєму організму скинути пару кілограмів.
  • Алкалоїди. Їх величезна користь для серцево-судинної системи доведена численними дослідженнями. Масло є потужною профілактикою будь-яких захворювань серця і судин.
  • Сапоніни. Мають заспокійливу дію, підтримують стабільну роботу нервової системи. Олію розторопші можна пити в період стресу або перенапруження, щоб допомогти організму впоратися з перевтомою.
  • Силімарин. Його головна властивість - посилення опірності організму до дії вірусу гепатиту. Якщо регулярно приймати натщесерце масло розторопші, можна захистити себе від цього захворювання.
  • Гістамін. Підвищує швидкість регенерації шкірних покривів, прискорює загоєння ран, знімає запальні процеси.

Способи застосування олії розторопші

Серед всіх рослинних масел саме це може змагатися за ефективністю з топовим продуктом косметології - маслом обліпихи. Завдяки високій концентрації біологічно активних речовин масло з насіння розторопші незамінний помічник у догляді за шкірою. Його активно застосовують в косметичних засобах для тіла. Розторопша швидко загоює тканини, тому використовується в протиопіковій терапії, а також у боротьбі з запальними процесами шкіри. Це ефективний помічник при лікуванні різних висипів, акне, запалень, виразок.

Олію розторопші можна замовити для маленьких діток, щоб боротися з попрілостями або подразненням шкіри. Також вона корисна при дерматозах, псоріазі, дерматиті. Зверніть увагу, що в лікувально-профілактичних і косметологічних цілях масло також приймають прерально, поєднуючи процес із зовнішнім відходом. Як приймати масло розторопші для лікування тієї чи іншої хвороби зазначено в інструкції. Кожен виробник точно розраховує дозування і дає споживачам конкретні рекомендації.

Зіткнувшись з проблемою лупи, облисіння або волосся, що січеться, також рекомендуємо спробувати приймати масло розторопші. Воно сприяє зміцненню цибулин, формуванню нових здорових тканин. Внутрішній прийом олії з насіння розторопші корисний для волосся, так як перешкоджає облисінню і появі себореї.

Важливий факт: у масла розторопші немає протипоказань або побічних дій. Тому пити його може кожен, незалежно від віку або стану здоров'я. Однак радимо дотримуватися рекомендованої дози, щоб організм отримав максимум користі від збалансованого раціону.

Купити з доставкою масло розторопші онлайн на сайті АкваМаркет

Щоб замовити унікальний дієтичний і лікувальний продукт сьогодні не потрібно залишати межі дому або офісу. Досить відкрити сайт АкваМаркет, щоб купити в онлайн-каталозі масло розторопші холодного віджиму в зручному форматі упаковки. Незвичайний смак і аромат масла додасть пікантності звичним стравам. Використовуйте масло з насіння розторопші, щоб урізноманітнити раціон, оздоровити організм і зберегти молодість і красу на довгі роки. А ми зробимо все, щоб доставка масла здійснилася в найкоротші терміни.