Висівки - купити Каші, мюслі у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Seitenbacher, 250 г, Висівки Зайтенбахер, пшеничні Seitenbacher, 250 г, Висівки Зайтенбахер, пшеничні

на завтра
Артикул: 34573
Seitenbacher, 500 г, Висівки Зайтенбахер, вівсяні

на завтра
Артикул: 35468

Висівки у Нова пошта


Висівки - це оболонка зерна, в якій міститься близько 90% його харчової цінності. По суті це нерозчинні харчові волокна (клітковина), якої нам так не вистачає в щоденному раціоні. Примітно, що спочатку висівки використовували в якості прикорму для худоби. Однак з часом, коли дієтологи відкрили повний спектр корисних властивостей продукту, він перетворився в одну з найважливіших харчових добавок в раціоні людини. Сьогодні виробляють висівки Нордік, Добродія та інші відомі бренди. При великій концентрації біологічно активних речовин калорійність висівок помірна - 110-350 ккал в залежності від сировини. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити з доставкою висівки кращої якості. В наявності органічні харчові добавки, які впишуться в будь-який раціон. Гречані, вівсяні, пшеничні, ячмінні висівки в упаковках різного об'єму. Замовляйте товари онлайн, залишайтеся вдома. А ми швидко доставимо посилку по Києву і Україні.

Висівки та їх користь

Позитивний вплив на організм безпосередньо пов'язано з дією клітковини. Саме цей компонент забезпечує продукту такі корисні властивості:

  • Очищення організму від шлаків і токсинів.
  • Відновлення здорової мікрофлори кишечника.
  • Нормалізація рівня цукру в крові, що позитивно впливає як на роботу серцевого м'яза, так і на гормональний фон. Знижується ризик захворювання на цукровий діабет.
  • Покращення перистальтики кишечника, активізація травлення і вироблення шлункового соку, профілактика запорів.
  • Делікатне і м'яке схуднення за рахунок угамування почуття голоду і низької калорійності.
  • Покращення стану нервової системи, боротьба з нервозністю, безсонням, депресією.
  • Зміцнення загальної опірності організму вірусним та інфекційним захворюванням.
  • Турбота про шкіру, волосся і нігті.
  • Стимулювання регенеративних процесів, що особливо важливо для людей, які перенесли хірургічну операцію.
  • Підтримка нормальної роботи зорового м'яза.

Які висівки купити

Заглянувши в каталог нашого онлайн-магазина в Києві, Ви знайдете величезний асортимент продукції для збалансованого харчування. У нас запропоновані різноманітні види висівок, що відрізняються за типом вихідної сировини і формі випуску. У кожного продукту своя харчова цінність і корисні властивості. За формою випуску висівки бувають:

  • Грубі. Гранули великого розміру, які вживають без попереднього подрібнення. Це кращі висівки для кишечника, оскільки вони справляються з загальною зашлакованістю організму, виводячи шкідливі речовини навіть з нижніх відділів шлунково-кишкового тракту.
  • Тонкі. Фракція помелу більш дрібна, тому використовують такі висівки замість борошна для випікання печива та бісквітів. Тонкі гранули регулюють роботу шлунка і дванадцятипалої кишки, нормалізують метаболізм. Якщо Вам потрібні хороші висівки для схуднення, то гранули дрібного помелу підійдуть ідеально.

При виборі продукту не менш важлива основна сировина, з якої вилучена цілісна оболонка. Тип зерна визначає конкретний вплив на організм людини. Які висівки краще - вибирати Вам. Ми опишемо призначення і властивості самих популярних різновидів:

  • Пшеничні висівки. Багаті вітамінами групи В, тому сприятливо діють на нервову систему. Пшеничні висівки - найбільш поширений вид продукту.
  • Ячмінні висівки. Допомагають швидко знизити рівень холестерину в крові, а також сприяють схудненню.
  • Вівсяні висівки. Ще один поширений варіант, який популярний у шанувальників здорового харчування. Вівсяні висівки корисні діабетикам, оскільки вони нормалізують не тільки рівень холестерину, але і рівень інсуліну в крові.
  • Висівки житні. Відрізняються більш м'якими волокнами. Висівки житні містять велику кількість амінокислот, селену і хрома. Продукт покращує циркуляцію крові і зменшує ризик онкозахворювань.

Деякі виробники випускають харчову добавку з компонентами, які посилюють дію основного інгредієнта. Так, на нашому сайті можна купити висівки Добродія з розторопшею, топінамбуром, ламінарією.

Як правильно їсти висівки

Вживати продукт з метою оздоровлення та втрати ваги необхідно за певною схемою. Перше, з чим потрібно розібратися, скільки висівок в день можна їсти. Незважаючи на помірну калорійність і корисні властивості, перевищувати добову норму висівок не рекомендується. Це може мати негативні наслідки з боку шлунково-кишкового тракту. У день рекомендується вживати 2-3 чайні ложки цільнозернової суміші. Цього буде достатньо для того, щоб заповнити дефіцит клітковини. Будь-які висівки Нордік обов'язково потрібно запивати водою, кефіром або ряжанкою.

Якщо Вам не подобається їсти цельнозерновую суміш в чистому вигляді, спробуйте страви з висівками. Оскільки у суміші нейтральний смак практично відсутній аромат, додавати її можна у всілякі рецепти. Висівками замінюють борошно для випічки різноманітних хлібобулочних виробів. Висівки Добродія замінять паніровку для м'ясних, рибних або овочевих страв. Також вони ідеально впишуться в рецепт соусу, першої страви і напою. Для малюків роблять спеціальний відвар, який додають в основну їжу: пюре, кашу або суп. Як готувати відвар з висівок. Ретельно промити 200 г цільнозернового суміші, залити її 1 л окропу і варити протягом 1 години. Потім відвар процідити через дрібне сито. Охолодити і вживати в чистому вигляді або в складі інших рецептів.