Полента - купити Крупи у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа Жменька, Полента, 450 г, Кукурудзяна крупа
Артикул: 14752
Сто пудов, Полента, 270 г, Крупа кукурудзяна
Артикул: 47061
Principato di Lucedio, Іstantanea, 1 кг, Принципато ді Лючедіо, Полента

на завтра
Артикул: 36250
Verival, Polenta Bio, 500 г, Верівал, Полента органічна

на завтра
Артикул: 34512

Полента у Нова пошта


Полента - популярний італійський гарнір, який однаково смачний в гарячому і в холодному вигляді. Готують його з кукурудзяної крупи дрібного помелу. Деякі люди практично не помічають, чим відрізняється полента від звичайної кукурудзяної крупи. Однак у гарнірів є відмінності в органолептичних властивостях. Полента більш ніжна, м'яка, однорідна, тоді як кукурудзяна крупа залишається більш грубою. Головна особливість поленти - варіативність приготування. Ця крупа настільки багатогранна, що навіть через довгі роки здатна дивувати своїм смаком. Все залежить від рецепта і використаних додаткових інгредієнтів. Поленту легко зробити простою сільським стравою, а також перетворити на вишуканий гарнір, який подають в ресторанах високої кухні. Поленту печуть, варять, смажать, додаючи до неї різноманітні інгредієнти. Завдяки високій калорійності ця каша швидко заповнює енерговитрати і дарує заряд сил. А коштє полента Жменька зовсім недорого. Тому кукурудзяна італійська каша - справжній порятунок в період фінансових труднощів, коли потрібно їсти ситно, корисно і недорого.

В інтернет-магазині АкваМаркет Ви можете купити з доставкою поленту від провідних торгових марок. В наявності продукція Сто пудів, Principato di Lucedio, Verival. Географія знаходження покупців не має значення. Наш магазин знаходиться в Києві, але товари ми відправляємо по всій Україні. АкваМаркет - це крупи від кращих виробників, великий асортимент продуктів харчування і приємні ціни. Замовити поленту онлайн можна цілодобово, вибравши відповідний спосіб оплати і доставки. Менеджери завжди на зв'язку, щоб надати інформативну консультацію про акції і знижки.

Чим поліна полента

Кукурудзяна крупа унікальна тим, що після тривалої термічної обробки зберігає в собі практично всі мінерали і вітаміни. Отже, організм отримає максимум користі від вживання такого продукту. Чим корисна крупа полента:

  • Знижує рівень холестерину в крові.
  • Піклується про здоров'я серцевого м'яза і судин.
  • Нормалізує обмінні процеси, тому сприяє зниженню маси тіла.
  • Очищає організм завдяки високому вмісту харчових волокон. Клітковина виводить шлаки і токсини, що накопичилися в кишечнику.
  • Покращує стан волосся, шкіри, нігтів, оскільки полента кукурудзяна містить вітаміни Е і А.
  • Стимулює роботу головного мозку, підвищує концентрацію уваги за рахунок присутності в складі фосфору.
  • Має протизапальну дію.
  • Нормалізує хімічний склад крові, є профілактикою анемії.

А ще полента - це дієтичне блюдо, яке, незважаючи на високу калорійність, вписується в дієтичний раціон харчування. Скільки калорій в поленті залежить від способу приготування гарніру. Якщо варити кашу на воді, то на 100 грам продукту доведеться порядку 335 кКал. Каша дає відчуття ситості, не викликає різких стрибків цукру в крові. Також полента не містить глютен, тому підійде для харчування людям з алергією на пшеничну клейковину.

Як і скільки варити поленту

Залежно від кількості використаної рідини можна регулювати в'язкість готового гарніру. Варять поленту в бульйоні, молоці або воді. Зазвичай пропорції становлять 4 склянки рідини на 1 склянку кукурудзяної крупи. Традиційний спосіб приготування досить простий. Рідину доводять до кипіння в каструлі. Попередньо промиту крупу засипають в ємність, додають сіль і варять на повільному вогні, постійно помішуючи. Для тих, хто шукає більш простий спосіб приготувати поленту, у продажу є швидкорозчинні або миттєві каші. Незвично виходить італійський гарнір, запечений в горщику в духовці, або приготований в мультиварці.

З чим подавати поленту

Незважаючи на свою лаконічність, полента кукурудзяна - улюблений інгредієнт в стравах високої кухні. Поєднуючись з іншими продуктами, вона відтіняє делікатеси і дозволяє створювати цікаві, незвичайні смакові комбінації. Крупа полента відмінно поєднується з тертим пряним сиром, копченостями, м'ясом, різними соусами. Залежно від смакових уподобань можна знайти рецепт поленти і зробити гарнір м'яким, твердим, пряним, вершковим, гострим, пікантним. Хочете знайти каші незвичайне застосування? Тоді додайте в неї вершки, мед і сухофрукти. Солодка полента на сніданок - найкращий початок дня.