Каніста для бензину - купити Техдопомога на дорозі у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bi-Plast, HDPE, 10 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
Bi-Plast, HDPE, 10 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
42000
Артикул: 84189
Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя Bi-Plast, HDPE, 5 л, Каністра пластикова, з лійкою, синя
28200
Артикул: 84188
CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 10 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
41100
Артикул: 84187
CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона CarLife, 5 л, Каністра пластикова з лійкою, червона
28800
Артикул: 84186

Каніста для бензину у Нова пошта


Досвідчені водії неодноразово стикалися з проблемою, коли в автомобілі під час поїздки закінчується бензин. Часом ситуація застає зненацька, оскільки поруч немає жодної станції заправки. Щоб підстрахувати себе на автомагістралі краще мати в багажнику невеликий запас палива або ємність, з якою можна відправитися на найближчу заправку. Для цих цілей знадобиться якісна каністра для бензину. Вона практично не відрізняється за конструкцією від звичайних ємностей для зберігання і транспортування води, інших рідин. Каністра представляє собою посудину з металу або легких сплавів, всередину якої заливають паливо. Користі від подібного аксесуара маса. Навіть маленька каністра 5 літрів з бензином виручить в ситуації, якщо машина «висохла» на автомагістралі. Купити каністру для палива рекомендують для будь-яких авто. Це корисний аксесуар, який неодмінно стане в нагоді в дорозі.

В даному розділі каталогу АкваМаркет Ви знайдете різні каністри для зберігання і транспортування бензину, солярки, дизеля і інших рідин. Високоміцні ємності, що відповідають стандартам якості і безпеки. Каністри для бензину на 5, 10, 20 літрів з гнучким шлангом або зручною лійкою. Велика колірна гамма, безліч форм-факторів і можливість купити з доставкою баки за вигідною ціною.

Види каністр для бензину

На перший погляд здається, що все ємності однакові і вибрати каністру досить просто. Однак це не зовсім правильне твердження, оскільки вироби відрізняються за багатьма характеристиками. Розглянемо основні ознаки класифікації. На що звернути увагу при покупці каністри:

  • Об`єм. Тут важливо враховувати вид транспортного засобу, для якого буде використовуватися ємність. Каністра 5 літрів оптимально підійде для стандартного легкового автомобіля. Якщо Ви часто їздите за місто, то Вам знадобиться каністра 10 літрів. Цієї кількості палива буде досить, щоб дістатися до заправки. Каністра на 20 літрів може використовуватися для зберігання палива в гаражі або для заправки вантажних автомобілів.
  • Матеріал. У покупців є широкий вибір матеріалів, з яких виробляють ємності. Найбільш затребувані металеві каністри. Їм властива висока зносостійкість, міцність і тривалий термін експлуатації. Покупці можуть вибрати ємності з нержавіючої або оцинкованої сталі, алюмінію. Також популярні пластикові каністри, які виробляють з поліпропілену або поліетилену. Вони недорогі і дуже легкі, проте рідко використовуються для регулярної транспортування бензину. Законодавчо заборонено розливати паливо в пластикові ємності. А ось інші технічні рідини в пластиковій тарі зберігати можна. Тому якщо Ви підете на АЗС з пластикової ємністю, не дивуйтеся, якщо Вам відмовлять, так як паливо на заправках можна розливати в металеві каністри.
  • Форма. Вибір форм-фактора обмежується лише уподобаннями покупця. Вертикальна каністра для палива вимагає додаткового кріплення, щоб займати стійке положення в багажнику. Горизонтальні ємності нижчі і ширші, тому більш стійкі, так і переливати паливо з таких каністр набагато легше.

Також експерти радять звертати увагу на особливості пробки горловини. Каністра для бензину на різьбі зі спеціальним профілем забезпечує швидку герметизацію і захист від капілярного протікання. Вироби на притискному механізмі вважаються класикою, однак зараз використовуються рідше, оскільки вимагають додаткового запобігання від випадкового відкривання. З точки зору комфорту і ступеня герметичності каністра на різьбі виграє у ємностей з притискним механізмом.

Де вигідно купити каністру для бензину в Києві

Запас палива в дорозі є страховкою від небажаних проблем під час подорожі. Тому каністра - це обов'язковий елемент екіпіровки кожного автомобіля. Навіть якщо Ви знаєте, як вибрати каністру для бензину, питання вартості залишається актуальним. Більшість покупців намагаються знайти товар по найбільш вигідною ціною. І впоратися з цим завданням Вам допоможе сайт АкваМаркет.

Наш онлайн-каталог являє собою величезний асортимент якісних каністр, які поєднують відмінні технічні характеристики, естетичний дизайн і доступну ціну. В наявності горизонтальні і вертикальні ємності з лійкою або з гнучким шлангом. АкваМаркет пропонує вигідні у фінансовому аспекті товари з доставкою в Києві, Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі. Наш магазин гарантує якість усього товару, надає знижки для оптових покупців. Тому якщо Ви хочете купити каністру дешево, АкваМаркет чекає на Вас!