Свята вода - купити Мінеральна вода у Відділення НП, доставка води у Нова пошта - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за руками, ногами Догляд за руками, ногами
Догляд за тілом Догляд за тілом
Догляд за волоссям Догляд за волоссям
Догляд за обличчям Догляд за обличчям
Продукти Продукти
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Свята вода у Нова пошта


Де Купити Святу Воду з доставкою? АкваМаркет пропонує Вам справжню Святу воду прямо з Почаївської Святоуспенської Лаври. Продавати таку благодатну воду благославіл Метрополіт Володимир, настоятель Почаївської обителі. Вода пропонується в тарі 1л. Тепер багато віруючих зможуть замовити святу воду зі зручною доставкою в Києві або в будь-яке відділення Нової Пошти.

Вода видобувається з джерела на території Почаївської Лаври і освячена. Вона обов'язково містить водохресну воду.

Про чудодійні властивості, якими володіє Свята вода, кажуть століттями. Для віруючих така вода - Святиня. Вона здатна зцілювати від хвороб. Свята вода зі щирою молитвою до Господа друє Боже благословення і благодать, допомагає побороти хвороби, позбутися від тривог. Чудодійні можливості Святої води доведені вченими. Реліквія допомагає не тільки віруючим, але і атеїстам або нехрещеним людям. У всі часи Свята вода ототожнювалася з живою водою, яка є оберегом для віруючих. Вона лікує, надає профілактичну дію, ефективно знімає стрес і нервову напругу.

Свята вода Почаєва

Святоуспенська лавра - один з найбільших монастирів в складі Української православної церкви. Свята обитель знаходиться в Тернопільській області, в тихому містечку Почаїв. Розташований монастир на схилі Почаївської гори. Склепіння соборів велично підносяться над прилеглими землями. Історія православного монастиря почалася з явлення Святої Богородиці, яка і є покровителькою Святої обителі.

Животворяща вода з монастирського джерела має сакральне значення для віруючих. Однак не кожен може потрапити до колодязя, щоб випити Святиню. Для цих цілей монастирський цех виробляє бутильовану Святу воду, дозволяючи всім віруючим познати з Божу Благодать.

Святиня гори Почаївської має здатність загоювати рани і відновлювати життєвий тонус організму. У нашому магазині Ви можете онлайн замовити Почаївську воду з Святоуспенської лаври. Продаж води благословив настоятель обителі. Ми пропонуємо купити цілющу Почаївську Реліквію, яка оберігає здоров'я і спокій. Доставка працює злагоджено, щоб Ви могли швидко отримати воду в будь-якій точці України.

Свята вода і її застосування

Цілюща вода, за словами священнослужителів, дарує Божою благодать, тому використовується для різних цілей. Мова йде не тільки про традиційний зцілення водою, але і про проведення різноманітних православних обрядів:

  • Хрещення.
  • Окроплення приміщень, предметів побутового призначення, віруючих під час хресної ходи або молебна.

Свята вода знайшла широке застосування в побуті. Оскільки вона має цілющі властивості, її використовують для поліпшення емоційного стану. Наприклад, якщо Ви відчуваєте тривогу, занепокоєння, спостерігаєте погіршення сну або нав'язливі негативні думки, випийте Святої Почаївської води і підкріпите це щирою молитвою. Практика показує, що такий простий обряд дарує спокій і умиротворіння. Нерідко використовують Святу воду для підтримки здоров'я новонароджених. Якщо малюк вередує, погано спить або часто плаче, умийте його водою. Почаївська вода - це Божі ліки, що мають неймовірну силу.

Зцілення Святою водою

Незважаючи на те, що звичайна і Свята вода не відрізняються за хімічним складом, ефект вони справляють абсолютно різний. Цілюща Почаївська Реліквія дозволяє позбутися від численних хвороб і недуг, як тілесних, так і душевних.

Традиційно воду пьють, проте іноді використовують в якості рідини для омивання тіла. Святиня лікує нерви, очищає кров, печінку, нирки та інші внутрішні органи. При вживанні всередину Почаївська вода усуває запальні процеси, перешкоджає утворенню пухлин і лікує онкологію. Якщо закапувати Святою водою очі, то можна позбутися від глаукоми, кон'юнктивіту, відновити зір.

Можна використовувати Святу воду для примочок, компресів до відкритих ран. Щира Віра і молитва допомагають зцілитися від недуг за лічені місяці. Є свідчення, що Почаївська вода виліковує абсцеси, онкологію, сліпоту, цукровий діабет і навіть такі вроджені захворювання, як заяча губа або вовча паща.

Цілюща вода Почаєва також володіє потужною психотерапевтичною дією. Вона допомагає позбутися від неврозу, тривожності, головного болю, кошмарних снів. Якщо у Вас видався важкий, напружений день, Ви відчуваєте стрес або перевтому, випийте півсклянки води Почаївської Лаври або вмийтеся нею. Напруга піде, а йому на зміну прийде почуття спокою й умиротворіння. Вода гори Почаївської дозволяє нам стикнутися з джерелом Божої благодаті.

Як правильно пити Святу воду Почаєва

Вживати Реліквію можна щодня. Досить додати пару крапель в кухоль звичайної води і випити вранці, щоб надати профілактичну дію на організм. Пити Святу воду в лікувальних цілях рекомендується до їжі. Реліквія Святоуспенської Лаври - це Дар, який зміцнює нас на шляху до Господа. І благодатні властивості Святині проявляються тільки в тому випадку, якщо людина приймає Дар з чистим серцем, вірою і молитвою. Це Святиня, і ставлення до неї має бути дбайливе.

Скільки зберігається цілюща свята вода

Зберігати воду можна протягом довгого періоду часу, так як вона не псується. Є прецеденти, коли Реліквія зберігалася кілька років, залишаючись як і раніше свіжою і кристально-чистою. Традиційно віруючі зберігають Святиню рік, до Хрещення, коли можна поповнити запаси. Але якщо у Вас виникла необхідність в Святій воді, Ви можете зручно замовити її онлайн з доставкою в нашому інтернет-магазині. Завжди в наявності Свята вода Святоуспенської Лаври, відома своїми цілющими властивостями. Продаж благословив Митрополіт Володимир. Пропонуємо Святу воду, яку добувають і розливають на території монастиря. Купити Почаївську воду з доставкою можна в роздріб і оптом. Ціни доступні, а доставка здійснюється в будь-які міста України: Харків, Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя. Завдяки нашому сайту Ви можете замовити Святу воду Почаївської Лаври, не залишаючи меж дома або офіса. Працюємо для Вас цілодобово.